Sarie van Delden

Locatie 19 – Reddingsweg 9

Ik ben Sarie Jacoba van Delden, dochter van Marius van Delden, creatief ondernemer en kwart eilander. Pas sinds september vorig jaar heb ik aan mijn tekenen en schilderen een serieuzere vorm gegeven door te beginnen met mijn bedrijfje Saar&Co. Ik schilder opdrachten en lever illustraties en logo’s. Dit staat allemaal nog in de kinderschoenen maar ik doe het met veel plezier. Als thema’s schilder ik eigenlijk altijd de natuur, zoals bloemen, dieren en insecten. Ik gebruik voornamelijk aquarel en acryl. Toen ik 14 was begon ik voor het eerst echt met schilderen. Al snel kwam dit mijn tante Co v/d Leij Fenenga ter ore, die mij veel van haar schilderspullen gaf die zij niet meer gebruikte. Zij inspireerde mij en haar naam Jacoba, is een deel van mij en mijn bedrijfsnaam: Saar&Co.

instagram: saar.en.co